In fiecare vineri de la ora 21:00 NEXT EPISODE la Center Deejay Radio

luni, 18 octombrie 2010

New single, DeepSystem - Work [teaser]

New single, DeepSystem - Work [teaser]

In perioada in care baietii de la "DeepSystem" sunt alaturi de toti liceenii de la balurile de boboci din tara unde vor fi prezenti in aceasta luna si nu numai, ei au preagatit un nou single ce va fi lansat in data de 30 octombrie anul curent. Aceasta zi nu este aleasa aleatoriu ci este una speciala si anume aniversarea a unui an de existenta, an in care s-a muncit enorm pentru a-si arata valoarea fiind rasplatiti apoi cu o serie intreaga de succese.

Cea de opta piesa a lor "Work" a luat viata in studioul Rappin On Production, unde baietii au avut placerea de a colabora cu Connect-R si Chrys Mayer.

Ultima piesa lansata "Arabesque" acum o luna a fost bine primita de catre ascultatori, strangand aproape o suta de mii de vizualizari pe Youtube, la fel de bine primita si la unele dintre radiouri.

Facand deja parte din trupele din Romania ce le auziti la radio cei 3 baieti au un plus si anume un renume la nivel international. De precizat faptul ca este singura trupa din tara, care in aceasta vara a fost chemata de 7 ori in Albania pentru a sustine concerte, urmand pentru luna noiembrie alte 3. Piesele lor se mentin in topurile radiourilor din Albania, Grecia, Italia, Turcia si alte tari din Europa.
In momentul de fata mai lucreaza si la studioul de productie (Jhaps Production by TuSiRomania), unde produc piese pentru artisti din tara si din strainatate.Multe alte detalii despre trupa gasiti pe pagina oficiala www.DeepSystem.ro .